
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,747,266 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,837 |
1. | تاثیر تخمیر کنترل شده لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگیهای کیفی و بیاتی نان گندم نیمهحجیم | |
صفحه 1-22 | ||
عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی | ||
2. | تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی | |
صفحه 23-40 | ||
ایمان کاتوزیان؛ علی معتمدزادگان؛ محمد دانشی | ||
3. | اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات | |
صفحه 41-65 | ||
مصطفی شهیدی نوقابی؛ راضیه نیازمند؛ زهره قایینی | ||
4. | اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری | |
صفحه 67-85 | ||
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو | ||
5. | پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر | |
صفحه 87-105 | ||
سید معین نظری | ||
6. | اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد | |
صفحه 107-124 | ||
کوثر نیکدل؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی شریفانی؛ خدایار همتی | ||
7. | تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر | |
صفحه 125-141 | ||
احمد جهان بخشی؛ رضا یگانه؛ ابوالفضل آخوندزاده یامچی | ||