آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,266
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,837

1.

تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

صفحه 1-22
عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

2.

تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی

صفحه 23-40
ایمان کاتوزیان؛ علی معتمدزادگان؛ محمد دانشی

3.

اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات

صفحه 41-65
مصطفی شهیدی نوقابی؛ راضیه نیازمند؛ زهره قایینی

4.

اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری

صفحه 67-85
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو

5.

پروفایل اسید آمینه آزاد، ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر

صفحه 87-105
سید معین نظری

6.

اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد

صفحه 107-124
کوثر نیکدل؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی شریفانی؛ خدایار همتی

7.

تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر

صفحه 125-141
احمد جهان بخشی؛ رضا یگانه؛ ابوالفضل آخوندزاده یامچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب