آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,380
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,891

1.

ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت ‏اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد ‏

صفحه 1-17
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر

2.

اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

صفحه 19-34
ذبیح اله بهمنی؛ میثم نوایی

3.

اثرات تغذیه‌ای عصاره‌ی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری

صفحه 35-44
زینب رضاقلی تبار؛ ولی الله جعفری؛ محمد مازندرانی

4.

اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 45-62
سید پژمان حسینی شکرابی؛ کوروش کریمیان؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ فاطمه نوغانی

5.

ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha)

صفحه 63-76
مهسا حقی

6.

برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان

صفحه 77-88
احسان برهان؛ رسول قربانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ سیدعباس حسینی

7.

امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل

صفحه 89-103
سعید شربتی؛ میثم سالارجزی؛ احمد عابدی سروستانی؛ سحاب میرا؛ کریم محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب