آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,850

1.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب

صفحه 1-16
احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی

صفحه 17-33
محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده؛ پریا میری

3.

بررسی ایمنی و ویژگی‌های پروبیوتیکی باکتری‌های لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آ‌ن‌ها در تولید ترکیبات معطر

صفحه 35-54
زهرا زارعی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرهاد گراوند؛ کورش تبارحیدر

4.

اثر فراوری بر آلرژن‌های موادغذایی

صفحه 55-76
جعفر محمدزاده میلانی؛ محدثه سادات موسوی حسینی

5.

تاثیر ساشه‌های آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری

صفحه 83-100
حمید ارجمند تاج‌الدینی؛ زهرا پاک کیش؛ حمیدرضا اخوان؛ رضا حاجی محمدی فریمانی

6.

بررسی ویژگی‌های کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان

صفحه 101-120
علیرضا قدس ولی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب