
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,747,281 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,850 |
1. | تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب | |
صفحه 1-16 | ||
احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر | ||
2. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی | |
صفحه 17-33 | ||
محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده؛ پریا میری | ||
3. | بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر | |
صفحه 35-54 | ||
زهرا زارعی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرهاد گراوند؛ کورش تبارحیدر | ||
4. | اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی | |
صفحه 55-76 | ||
جعفر محمدزاده میلانی؛ محدثه سادات موسوی حسینی | ||
5. | تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری | |
صفحه 83-100 | ||
حمید ارجمند تاجالدینی؛ زهرا پاک کیش؛ حمیدرضا اخوان؛ رضا حاجی محمدی فریمانی | ||
6. | بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان | |
صفحه 101-120 | ||
علیرضا قدس ولی | ||