آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,074,816
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,941

1.

ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی

صفحه 1-16
عباس اکبرنیا

2.

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونه‌های کورینه‌باکتریوم تولیدکننده بیوفیلم

صفحه 17-33
حامد جعفرزاده؛ بیوک آقا فرمانی؛ صمد بدبدک

3.

مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی

صفحه 35-79
جواد حصاری؛ سیاوش امینی؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ حامد همیشه کار

4.

ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا

صفحه 79-90
نازلی سیفی؛ ابراهیم رحیمی

5.

تأثیر اینولین استخراج شده از تره‌فرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک

صفحه 91-107
ملیکا طهماسوند؛ مرجانه صداقتی؛ امیر عبدالله مهرداد شریف

6.

ارزیابی‌تأثیر عصاره‌های دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری

صفحه 109-126
مهدی کرمانی؛ محمد باقری؛ عبدالرضا اقاجانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب