
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 636 |
تعداد مقالات | 6,653 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,074,816 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,557,941 |
1. | ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی | |
صفحه 1-16 | ||
عباس اکبرنیا | ||
2. | بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم | |
صفحه 17-33 | ||
حامد جعفرزاده؛ بیوک آقا فرمانی؛ صمد بدبدک | ||
3. | مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی | |
صفحه 35-79 | ||
جواد حصاری؛ سیاوش امینی؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ حامد همیشه کار | ||
4. | ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا | |
صفحه 79-90 | ||
نازلی سیفی؛ ابراهیم رحیمی | ||
5. | تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک | |
صفحه 91-107 | ||
ملیکا طهماسوند؛ مرجانه صداقتی؛ امیر عبدالله مهرداد شریف | ||
6. | ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری | |
صفحه 109-126 | ||
مهدی کرمانی؛ محمد باقری؛ عبدالرضا اقاجانی | ||