
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,956 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,539 |
تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 5، دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 73-85 اصل مقاله (425.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,522 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 331 |