| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 660 |
| تعداد مقالات | 6,885 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,045,507 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,331,691 |
تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 73-85 اصل مقاله (425.71 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,636 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 331 |
||