آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,957
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. (1392). بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. , 5(2), 91-114.
مهسا خرمی; سید هاشم حسینی پرور; علی معتمدزادگان. "بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری". , 5, 2, 1392, 91-114.
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. (1392). 'بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری', , 5(2), pp. 91-114.
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. , 1392; 5(2): 91-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب