آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,974,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,288,630
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. (1393). تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت. , 2(1), 91-110.
فرخنده رضائی; محسن دانش مسگران. "تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت". , 2, 1, 1393, 91-110.
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. (1393). 'تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت', , 2(1), pp. 91-110.
رضائی, فرخنده, دانش مسگران, محسن. تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت. , 1393; 2(1): 91-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب