آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,074,734
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,892
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. (1392). بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). , 20(4), 189-198.
علی باقرزاده; محسن قاسمی; محبوبه ابراهیمی; بهنام صالحی. "بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium)". , 20, 4, 1392, 189-198.
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. (1392). 'بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium)', , 20(4), pp. 189-198.
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). , 1392; 20(4): 189-198.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب