آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها658
تعداد مقالات6,859
تعداد مشاهده مقاله9,998,792
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,300,184
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 6(1), 19-35.
محمد حجتی; زهرا هاشمی; محمد طاهانژاد. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی". , 6, 1, 1393, 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). 'بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی', , 6(1), pp. 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 1393; 6(1): 19-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب