| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 656 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,873,470 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,238,312 |
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 35-49 اصل مقاله (1.21 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,201 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,980 |
||