| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 657 |
| تعداد مقالات | 6,856 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,986,269 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,293,630 |
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 51-61 اصل مقاله (1 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,008 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,612 |
||