| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 656 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,873,568 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,238,416 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 63-79 اصل مقاله (1.11 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,408 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,238 |
||