آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,955
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,538
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. (1394). بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 4(1), 109-119.
حنانه رضاییان; سید ولی حسینی; نرگس انوشه; بهنام فرجامی. "بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)". , 4, 1, 1394, 109-119.
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. (1394). 'بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)', , 4(1), pp. 109-119.
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 1394; 4(1): 109-119.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب