| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,824 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,790,172 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,162,506 |
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 6، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-90 اصل مقاله (183.29 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| بهرام فتحی آچاچلوئی* 1؛ جواد حصاری2؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی3 | ||
| 1استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
| 2دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز | ||
| 3G | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,664 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,512 |
||