| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,812 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,680,156 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,108,432 |
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 91-102 اصل مقاله (204.77 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| محمدرضا کوشکی* 1؛ پالیز کوهی کمالی2؛ محمد عزیزخانی3؛ نوشین هادی نیا4؛ زهره امیری5 | ||
| 1استادیار گروه تحقیقات صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، | ||
| 2کارشناس آزمایشگاه گروه تحقیقات صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران | ||
| 3عضو کمیته پژوهشی دانشجویان، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران | ||
| 4عضو کمیته پژوهشی دانشجویان، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایرا | ||
| 5دانشیار گروه علوم پایه، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,645 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,142 |
||