آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,928
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,527
شهیدی نوقابی, مصطفی, نیازمند, راضیه, قایینی, زهره. (1395). اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات. , 8(1), 41-65. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3135
مصطفی شهیدی نوقابی; راضیه نیازمند; زهره قایینی. "اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات". , 8, 1, 1395, 41-65. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3135
شهیدی نوقابی, مصطفی, نیازمند, راضیه, قایینی, زهره. (1395). 'اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات', , 8(1), pp. 41-65. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3135
شهیدی نوقابی, مصطفی, نیازمند, راضیه, قایینی, زهره. اثر مقدار شیر خشک و شیرین کننده استویا بر میزان آکریل آمید و خصوصیات شیمیایی فرآورده دونات. , 1395; 8(1): 41-65. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3135


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب