آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,074,709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,887
اسدی, امید, کردجزی, معظمه, شعبانپور, بهاره, اجاق, سید مهدی, جمشیدی, انیسه. (1396). بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد. , 6(3), 27-35. doi: 10.22069/japu.2017.4024
امید اسدی; معظمه کردجزی; بهاره شعبانپور; سید مهدی اجاق; انیسه جمشیدی. "بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد". , 6, 3, 1396, 27-35. doi: 10.22069/japu.2017.4024
اسدی, امید, کردجزی, معظمه, شعبانپور, بهاره, اجاق, سید مهدی, جمشیدی, انیسه. (1396). 'بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد', , 6(3), pp. 27-35. doi: 10.22069/japu.2017.4024
اسدی, امید, کردجزی, معظمه, شعبانپور, بهاره, اجاق, سید مهدی, جمشیدی, انیسه. بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد. , 1396; 6(3): 27-35. doi: 10.22069/japu.2017.4024


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب