آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,074,676
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,879
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 10(1), 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
مهران اعلمی; مهشید رهبری; عبدالستار عوض صوفیان. "ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم". , 10, 1, 1397, 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). 'ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم', , 10(1), pp. 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 1397; 10(1): 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب