آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها654
تعداد مقالات6,823
تعداد مشاهده مقاله9,778,669
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,152,643
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. (1397). اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی. , 6(2), 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
سولماز پهم‌لی; یوسف مصطفی لو; فرید مسلمی پور; آشور محمد قره باش. "اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی". , 6, 2, 1397, 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. (1397). 'اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی', , 6(2), pp. 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی. , 1397; 6(2): 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب