سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

علیاری, داود, تقی زاده, اکبر, امانلو, حمید, حسین خانی, علی, محمدزاده, حمید. (1397). اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه سویای خام، اکسترود شده و برشته‌شده بر عملکرد پروار، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای، قابلیت هضم ظاهری و رفتار تغذیه‌ای در بره‌های نر افشاری. , 6(3), 83-96. doi: 10.22069/ejrr.2019.15964.1667
داود علیاری; اکبر تقی زاده; حمید امانلو; علی حسین خانی; حمید محمدزاده. "اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه سویای خام، اکسترود شده و برشته‌شده بر عملکرد پروار، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای، قابلیت هضم ظاهری و رفتار تغذیه‌ای در بره‌های نر افشاری". , 6, 3, 1397, 83-96. doi: 10.22069/ejrr.2019.15964.1667
علیاری, داود, تقی زاده, اکبر, امانلو, حمید, حسین خانی, علی, محمدزاده, حمید. (1397). 'اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه سویای خام، اکسترود شده و برشته‌شده بر عملکرد پروار، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای، قابلیت هضم ظاهری و رفتار تغذیه‌ای در بره‌های نر افشاری', , 6(3), pp. 83-96. doi: 10.22069/ejrr.2019.15964.1667
علیاری, داود, تقی زاده, اکبر, امانلو, حمید, حسین خانی, علی, محمدزاده, حمید. اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه سویای خام، اکسترود شده و برشته‌شده بر عملکرد پروار، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای، قابلیت هضم ظاهری و رفتار تغذیه‌ای در بره‌های نر افشاری. , 1397; 6(3): 83-96. doi: 10.22069/ejrr.2019.15964.1667