آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,946
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,531
بحرکاظمی, معصومه. (1397). بررسی اثرات بیهوش‏ کنندگی بیکربنات سدیم، 2-فنوکسی اتانول، عصاره گل میخک و عصاره آویشن بر شاخص‏های خون‏ شناسی و میزان هورمون کورتیزول در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 7(3), 19-27. doi: 10.22069/japu.2019.14336.1416
معصومه بحرکاظمی. "بررسی اثرات بیهوش‏ کنندگی بیکربنات سدیم، 2-فنوکسی اتانول، عصاره گل میخک و عصاره آویشن بر شاخص‏های خون‏ شناسی و میزان هورمون کورتیزول در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 7, 3, 1397, 19-27. doi: 10.22069/japu.2019.14336.1416
بحرکاظمی, معصومه. (1397). 'بررسی اثرات بیهوش‏ کنندگی بیکربنات سدیم، 2-فنوکسی اتانول، عصاره گل میخک و عصاره آویشن بر شاخص‏های خون‏ شناسی و میزان هورمون کورتیزول در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 7(3), pp. 19-27. doi: 10.22069/japu.2019.14336.1416
بحرکاظمی, معصومه. بررسی اثرات بیهوش‏ کنندگی بیکربنات سدیم، 2-فنوکسی اتانول، عصاره گل میخک و عصاره آویشن بر شاخص‏های خون‏ شناسی و میزان هورمون کورتیزول در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1397; 7(3): 19-27. doi: 10.22069/japu.2019.14336.1416


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب