آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,703
تعداد مشاهده مقاله9,245,531
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,654,982
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1398). غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی. , 11(1), 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
صدف کنودان; امان محمد ضیائی فر; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سارا آقاجان زاده سورکی. "غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی". , 11, 1, 1398, 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1398). 'غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی', , 11(1), pp. 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی. , 1398; 11(1): 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب