آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,974,451
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,288,624
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. (1398). تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. , 11(2), 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
جواد حصاری; لیلا هوشیار; صدیف آزادمرد دمیرچی; ممتوته شنگول. "تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون". , 11, 2, 1398, 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. (1398). 'تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون', , 11(2), pp. 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. , 1398; 11(2): 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب