آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها634
تعداد مقالات6,616
تعداد مشاهده مقاله8,981,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,492,692
محمدی, امیرعلی, حدادی نژاد, مهدی, صادقی, حسین, قاسمی, کامران. (1399). اثر نسبت های مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر خواص پاد اکسایشی میوه ارقام تمشک سیاه در گلخانه. , 27(4), 19-35. doi: 10.22069/jopp.2020.16422.2496
امیرعلی محمدی; مهدی حدادی نژاد; حسین صادقی; کامران قاسمی. "اثر نسبت های مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر خواص پاد اکسایشی میوه ارقام تمشک سیاه در گلخانه". , 27, 4, 1399, 19-35. doi: 10.22069/jopp.2020.16422.2496
محمدی, امیرعلی, حدادی نژاد, مهدی, صادقی, حسین, قاسمی, کامران. (1399). 'اثر نسبت های مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر خواص پاد اکسایشی میوه ارقام تمشک سیاه در گلخانه', , 27(4), pp. 19-35. doi: 10.22069/jopp.2020.16422.2496
محمدی, امیرعلی, حدادی نژاد, مهدی, صادقی, حسین, قاسمی, کامران. اثر نسبت های مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر خواص پاد اکسایشی میوه ارقام تمشک سیاه در گلخانه. , 1399; 27(4): 19-35. doi: 10.22069/jopp.2020.16422.2496


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب