آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,956
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 9(4), 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
ذبیح اله بهمنی; میثم نوایی. "اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". , 9, 4, 1399, 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). 'اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', , 9(4), pp. 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 1399; 9(4): 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب