
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,924 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,524 |
تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 9، دوره 1، شماره 3، مهر 1388، صفحه 133-144 اصل مقاله (2.74 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری (دما، زمان و نوع بستهبندی) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب گوجه فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت. نمونههای آب گوجه فرنگی تولیدی در سه دمای 4، 25 و 35 درجه سانتیگراد در دو نوع بستهبندی (دوی پک[1] و بطری) مدت یک و سه ماه نگهداری شدند. نتایج حاصل از آزمونها (تغییرات pH، اسیدیته، مواد جامد محلول، میزان ویتامین ث، و بار میکروبی) نشان داد که اختلاف معنیداری در کیفیت آب گوجه فرنگیهای بستهبندی شده در بطری یا دوی پک مشاهده نشد. اما زمان و دمای نگهداری اثر معنیداری روی ویژگیهای میکروبی و ارزش غذایی (میزان ویتامین ث) آب گوجه فرنگی داشتند. ثابت شد نمونههای نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد بهمدت یک ماه بهترین کیفیت را نشان دادند. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,731 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,062 |