آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,700
تعداد مشاهده مقاله9,213,837
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,640,938
عابدی, الهه, پورمحمدی, کیانا, رئوفی جهرمی, لیلا. (1400). پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا. , 13(3), 77-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18341.1636
الهه عابدی; کیانا پورمحمدی; لیلا رئوفی جهرمی. "پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا". , 13, 3, 1400, 77-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18341.1636
عابدی, الهه, پورمحمدی, کیانا, رئوفی جهرمی, لیلا. (1400). 'پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا', , 13(3), pp. 77-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18341.1636
عابدی, الهه, پورمحمدی, کیانا, رئوفی جهرمی, لیلا. پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا. , 1400; 13(3): 77-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18341.1636


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب