آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,742
ذوقی, مرتضی, امتیازجو, مژگان, ربانی, محمد. (1401). مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی. , 14(1), 91-97. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17648.1606
مرتضی ذوقی; مژگان امتیازجو; محمد ربانی. "مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی". , 14, 1, 1401, 91-97. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17648.1606
ذوقی, مرتضی, امتیازجو, مژگان, ربانی, محمد. (1401). 'مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی', , 14(1), pp. 91-97. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17648.1606
ذوقی, مرتضی, امتیازجو, مژگان, ربانی, محمد. مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی. , 1401; 14(1): 91-97. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17648.1606


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب