آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها654
تعداد مقالات6,823
تعداد مشاهده مقاله9,778,661
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,152,635
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. (1401). اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال. , 14(2), 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
محمدمهدی سیدآبادی; مهدی کاشانی نژاد; سید مهدی جعفری; اسماعیل سیدآبادی; مهدی خجسته پور. "اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال". , 14, 2, 1401, 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. (1401). 'اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال', , 14(2), pp. 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال. , 1401; 14(2): 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب