آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,074,710
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,888
عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1402). مطالعه روابط عملکرد دانه با صفات فیزیولوژیکی سویا تحت تأثیر عصاره جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum) و پیری تسریع شده. , 30(4), 79-101. doi: 10.22069/jopp.2023.21096.3019
صفیه عرب; مهدی برادران فیروزآبادی; احمد غلامی; مصطفی حیدری. "مطالعه روابط عملکرد دانه با صفات فیزیولوژیکی سویا تحت تأثیر عصاره جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum) و پیری تسریع شده". , 30, 4, 1402, 79-101. doi: 10.22069/jopp.2023.21096.3019
عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1402). 'مطالعه روابط عملکرد دانه با صفات فیزیولوژیکی سویا تحت تأثیر عصاره جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum) و پیری تسریع شده', , 30(4), pp. 79-101. doi: 10.22069/jopp.2023.21096.3019
عرب, صفیه, برادران فیروزآبادی, مهدی, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. مطالعه روابط عملکرد دانه با صفات فیزیولوژیکی سویا تحت تأثیر عصاره جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum) و پیری تسریع شده. , 1402; 30(4): 79-101. doi: 10.22069/jopp.2023.21096.3019


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب