آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها658
تعداد مقالات6,882
تعداد مشاهده مقاله10,019,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,313,966
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 16(2), 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
اعظم ایوبی; محمد بلوردی. "ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم". , 16, 2, 1403, 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). 'ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم', , 16(2), pp. 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 1403; 16(2): 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب