آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها656
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,873,470
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,238,312
زمانی, عباس. (1403). تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی. , (), -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
عباس زمانی. "تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی". , , , 1403, -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
زمانی, عباس. (1403). 'تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی', , (), pp. -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
زمانی, عباس. تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی. , 1403; (): -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب