آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها648
تعداد مقالات6,756
تعداد مشاهده مقاله9,426,343
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,799,666
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. (1403). بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی. , 16(3), 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
فاطمه حیدری دلفارد; صدیقه توسلی; سید مهدی جعفری. "بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی". , 16, 3, 1403, 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. (1403). 'بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی', , 16(3), pp. 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی. , 1403; 16(3): 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب