آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,787
تعداد مشاهده مقاله9,527,630
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,947,710
مامی, سجاد, حسینی, محمدیار, رشنوادی, مهدی. (1404). ارزیابی تغییرات کیفی گوشت کپور ماهیان پرورشی صید شده طی نگهداری در یخ. , 14(2), 43-56. doi: 10.22069/japu.2024.22632.1889
سجاد مامی; محمدیار حسینی; مهدی رشنوادی. "ارزیابی تغییرات کیفی گوشت کپور ماهیان پرورشی صید شده طی نگهداری در یخ". , 14, 2, 1404, 43-56. doi: 10.22069/japu.2024.22632.1889
مامی, سجاد, حسینی, محمدیار, رشنوادی, مهدی. (1404). 'ارزیابی تغییرات کیفی گوشت کپور ماهیان پرورشی صید شده طی نگهداری در یخ', , 14(2), pp. 43-56. doi: 10.22069/japu.2024.22632.1889
مامی, سجاد, حسینی, محمدیار, رشنوادی, مهدی. ارزیابی تغییرات کیفی گوشت کپور ماهیان پرورشی صید شده طی نگهداری در یخ. , 1404; 14(2): 43-56. doi: 10.22069/japu.2024.22632.1889


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب