آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها658
تعداد مقالات6,880
تعداد مشاهده مقاله10,013,504
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,311,024
تشکری, مریم, صالحی, فخرالدین, گوهری‌اردبیلی, اشرف. (1404). استفاده از اسیدهای آلی مختلف برای بهبود کیفیت خیارشور پاستوریزه. , (), -. doi: 10.22069/fppj.2025.24197.1909
مریم تشکری; فخرالدین صالحی; اشرف گوهری‌اردبیلی. "استفاده از اسیدهای آلی مختلف برای بهبود کیفیت خیارشور پاستوریزه". , , , 1404, -. doi: 10.22069/fppj.2025.24197.1909
تشکری, مریم, صالحی, فخرالدین, گوهری‌اردبیلی, اشرف. (1404). 'استفاده از اسیدهای آلی مختلف برای بهبود کیفیت خیارشور پاستوریزه', , (), pp. -. doi: 10.22069/fppj.2025.24197.1909
تشکری, مریم, صالحی, فخرالدین, گوهری‌اردبیلی, اشرف. استفاده از اسیدهای آلی مختلف برای بهبود کیفیت خیارشور پاستوریزه. , 1404; (): -. doi: 10.22069/fppj.2025.24197.1909


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب