
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 642 |
تعداد مقالات | 6,700 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,224,828 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,646,017 |
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 4، دی 1388، صفحه 1-12 اصل مقاله (676.67 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,647 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,411 |