
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,935 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,529 |
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 7، دوره 1، شماره 4، دی 1388، صفحه 93-113 اصل مقاله (1.76 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,421 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,530 |