
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 634 |
تعداد مقالات | 6,616 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,980,902 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,492,661 |
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 4، دوره 2، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 41-54 اصل مقاله (199.14 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,244 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,553 |