
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 634 |
تعداد مقالات | 6,616 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,981,045 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,492,688 |
پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 2، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 17-32 اصل مقاله (335.66 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,148 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,878 |