
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,958 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,539 |
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 5، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 61-80 اصل مقاله (417.55 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,696 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,927 |