
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 639 |
تعداد مقالات | 6,654 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,106,169 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,573,265 |
1. | اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا | |
دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46 | ||
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||
2. | بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ | |
دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 117-130 | ||
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||