آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها639
تعداد مقالات6,654
تعداد مشاهده مقاله9,106,169
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,573,265

1.

اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

2.

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 117-130
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب