آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,819,126
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,340,613

1.

اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 17-32
مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

2.

اثر سه منبع چربی بر فراسنجه های تولید گاز و تجزیه پذیری ماده خشک، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و پروتئین خام با آزمون گاز و روش کیسه های نایلونی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 17-38
غلامعلی هلاکو؛ اسدا... تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ مختار مهاجر

3.

اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده

دوره 1، شماره 3، مهر 1392، صفحه 31-50
نرجس نقابی؛ قاسم جلیلوند؛ lمصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان

4.

ارزیابی اثر پرتوتابی الکترون بر ارزش تغذیه‌ای تفاله ی انگور قرمز در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده ازروش‌های آزمایشگاهی و تکنیک کیسه‌های نایلونی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 31-48
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

5.

ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز

دوره 4، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-20
عباس افقهی زاده؛ محمدهادی اعظمی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی نسری

6.

بررسی ارزش غذایی برون‌تنی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده بر پایه یونجه تازه خرد شده در دو سطح ماده خشک و پروتئین خام

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 77-96
فروغ بدوی؛ امید دیانی؛ علیرضا آقاشاهی؛ محمد مهدی شریفی حسینی

7.

بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه

دوره 5، شماره 2، تیر 1396، صفحه 71-86
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان

8.

بررسی گوارش‌پذیری و تولید پروتئین میکروبی جیره‌های دارای چند شکل دانه کتان به‌همراه دو سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی در نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 49-66
رحمت ابابکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ عباسعلی ناصریان

9.

تاثیر افزودنی‌های اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برون‌تنی سیلاژ نخودفرنگی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 49-68
فاطمه عرب؛ جواد بیات؛ فرزاد قنبری؛ اشور محمد قره باش؛ علی نخزری مقدم

10.

تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیبات فنولیک، تولید گاز و ساخت پروتئین میکروبی ضایعات پسته پاک کنی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 97-112
مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ سمانه قاسمی؛ میراحمد موسوی

11.

تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 51-68
فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر

12.

تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 15-34
احمد کریمی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

13.

تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 65-75
سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

14.

تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 45-64
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی

15.

فرآوری پودر پر با استفاده از گاز ازن و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن به صورت آزمایشگاهی و تکنیک کیسه-های نایلونی

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 121-136
بهزاد اسدنژاد؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

16.

مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 111-126
عین اله عبدی قزلجه؛ رشید صفری

17.

مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز

دوره 3، شماره 3، آذر 1394، صفحه 59-76
شهین نسیمی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب