آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها630
تعداد مقالات6,564
تعداد مشاهده مقاله8,889,696
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,414,727

1.

بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف

دوره 11، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 119-134
الهه مرادی مرجانه؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ محمود سلوکی

2.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و ترکیبات بذر و میوه هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis ) در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان

دوره 24، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 115-121
مریم هراتی راد؛ احمد قنبری؛ عیسی خمری؛ عبدالشکور رئیسی

3.

تاثیر تنش خشکی و اسید هیومیک بر عملکرد گل و غلظت عناصر غذایی پرمصرف درگیاه دارویی گاوزبان Borago officinalis L.))

دوره 21، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 167-182
مصطفی حیدری؛ آزاد مینایی

4.

تأثیر مکمل سازی هم‌زمان عناصر روی، مس و منگنز بر انجماد پذیری منی قوچ

دوره 12، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 35-50
صونا زرگری؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی

5.

تأثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو

دوره 17، شماره 3، آذر 1389، صفحه 81-88

6.

تعیین محلول‌های غذایی مناسب برای گلدهی آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. Lentini Red) در کشت بدون خاک

دوره 24، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 61-74
سمانه فتح الهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب