آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,826,447
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,345,499

1.

اثر برداشت بهنگام بر افزایش کیفیت میوه‌ی انار ارقام شکر، شیرین و سنگک

دوره 22، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 101-118
کوثر نیکدل؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی شریفانی؛ خدایار همتی

2.

اثر پنج پایه بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه‌ی نارنگی رقم جدید یاشار طی مراحل رسیدن

دوره 24، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 109-123
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ صغری معدنی

3.

بررسی ویژگی‌های کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 101-120
علیرضا قدس ولی

4.

تأثیر زمان برداشت و قطر ریشه بر میزان گلیسیریزین در گیاه شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra)

دوره 16، شماره 2، شهریور 1388، صفحه 29-45

5.

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب‏ شیمیایی، ویژگی‏های‏ تخمیر، پایداری‏ هوازی و گوارش‏پذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 69-90
سارا ملک لوزاده؛ سیدمهدی قریشی؛ پیروز شاکری؛ مژگان مظهری

6.

تاثیر مالچ پلاستیکی قرمز بر ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارقام مختلف توت فرنگی

دوره 25، شماره 3، آذر 1397، صفحه 13-25
سعید شیوخی سوغانلو؛ محمود رائینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب