
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,489 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,605,848 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,198,907 |
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 2، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 1-17 اصل مقاله (1.06 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,665 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 7,711 |