آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,670
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,188

1.

تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب

صفحه 1-17

2.

تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین

صفحه 19-32

3.

مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو

صفحه 33-55

4.

بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)

صفحه 57-69

5.

بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم

صفحه 71-86

6.

بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارت‌دهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی

صفحه 87-104

7.

بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون

صفحه 105-119


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب