
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,623,597 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,213,364 |
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13 اصل مقاله (684.58 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حامد حسینی* 1؛ محمد قربانی2؛ علیرضا صادقی ماهونک2؛ یحیی مقصودلو3 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
2استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
3دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,837 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,066 |