
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,745,674 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,316,211 |
1. | کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو | |
صفحه 1-13 | ||
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو | ||
2. | مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی | |
صفحه 15-35 | ||
وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو | ||
3. | تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ | |
صفحه 37-46 | ||
رزاق محمودی؛ ابراهیم صفری؛ محمد سعید حسین زاده | ||
4. | ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک | |
صفحه 47-64 | ||
غلامعلی شریفی عرب؛ روشنک رفیعی نظری؛ حسین جلالی؛ مجید عرب عامری | ||
5. | تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین | |
صفحه 65-79 | ||
محمدرضا کوشکی؛ صادق خوشگذران ابرس؛ غفار صفری؛ پالیز کوهی کمالی | ||
6. | بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه | |
صفحه 81-97 | ||
نیلوفر شریف؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی | ||
7. | بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران | |
صفحه 99-113 | ||
ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده | ||