
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,421 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,274 |
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 2، دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 15-35 اصل مقاله (1.46 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
وحیده سرابی اقدم* 1؛ سید هاشم حسینی پرور2؛ علی معتمدزادگان2؛ لارا ماتیا مرینو3 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | ||
2استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | ||
3دانشیار گروه تکنولوژی مواد غذایی، انستیتو غذا، تغذیه و سلامت انسان، دانشگاه مَسی، نیوزیلند | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,075 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,499 |