
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,636,718 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,230,176 |
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 5، دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 65-79 اصل مقاله (1.02 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
محمدرضا کوشکی* 1؛ صادق خوشگذران ابرس2؛ غفار صفری2؛ پالیز کوهی کمالی3 | ||
1استادیار گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران | ||
2دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
3کارشناس آزمایشگاه، گروه تحقیقات صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,871 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,994 |